Lediga jobb i Uddevalla

Söker du lediga jobb i Uddevalla? Det finns flera sätt att hitta ett bra jobb här. Med vår sökmotor för jobb kan du snabbt och lätt söka upp alla lediga jobb. Många av dessa finns i västra Uddevalla, vid Torp Köpcentrum.

Visar 1 till 50 av 209 annonser

Den allra största arbetsgivaren i Uddevalla är kommunen, följt av Uddevalla sjukhus. Därefter kommer den offentliga sektorn och detaljhandeln. Inom just detaljhandeln är det IKEA som i skrivande stund är den största arbetsgivaren. Andra stora arbetsgivare inom detaljhandeln är Bauhaus, Plantagen, Elgiganten och NetOnNet för att nämna några.

Ikea erbjuder många jobb i Uddevalla

Torp Köpcentrum

På Torp Köpcentrum hittar du även tre stora dagligvarubutiker, Ica Maxi, COOP samt City Gross. De behöver ofta personal, både för heltidsanställning och vikariat. Byggarbetare och andra yrkespersoner kan hitta arbete här, bland annat på NCC och Kynningsrud Prefab AB. Under sommaren dyker det upp många sommarjobb och vikarietjänster, framförallt inom vården. I stadskärnan hittar du många restauranger, kaféer och nattklubbar. Även dessa har ett stort personalbehov under sommaren.

Naturligtvis finns det även många fler arbetsgivare att hitta här. Använd dig gärna av vår sökmotor för att hitta olika jobb. Ett tips är att kolla in sidan varje dag, man vet trots allt aldrig när drömjobbet kommer att dyka upp. Med lite tålamod kan även du hitta ett jobb i Uddevalla som passar just dig.  

Vi hittar jobben!

Jobb.nu dammsuger internet efter jobb som finns hos Platsbanken, rekryteringsföretag och andra jobb-sajter.

Här  kan du också hitta jobb i Uddevalla

Jobb i Uddevalla

Nedan kommer en enkel lista på länkar och arbetsplatser i Uddevalla med många anställda. Facebookgruppen som ligger högst upp på listan är sluten. För att se jobben måste du ansöka om medlemskap. Den största privata arbetsgivaren i Uddevalla just nu är IKEA. Värt att nämna är även Torp Köpcentrum, som ligger på samma område där både IKEA, Bauhaus och Elgiganten finns. Här hittar du många jobb från olika arbetsgivare.