Lediga jobb i Helsingborg

Söker du lediga jobb i Helsingborg? Då kommer det som goda nyheter att staden faktiskt erbjuder många lediga tjänster. Helsingborg har en god tillväxt just nu, något som visar sig i lägre arbetslöshet och fler jobbtillfällen. Använd vår sökmotor för att hitta passande tjänster!

Visar 1 till 50 av 773 annonser

Man kan tydligt se en ökning av jobbtillfällen i Helsingborg. Senast 2015 gjordes en undersökning där man såg att flest sysselsatta människor fanns inom handel. För dig som söker arbete inom detaljhandeln eller i livsmedelsbutiker finns alltså bra möjligheter. Sök dig exempelvis till Väla Centrum, ett av de större köpkomplexen i regionen. Här finns över 200 butiker, bland annat större butikskedjor som Deichmann, Elgiganten Megastore, H&M och Zara. Just stora butikskedjor har ofta stor efterfrågan på deltidsanställda och även sommarjobbare.

Jobba i den vackra staden Helsingborg

Du hittar även större matkedjor som Waynes Coffee, McDonalds och Subway. Även livsmedelsbutiker som ICA Stormarknad ligger intill. Väla Centrum är Sveriges fjärde största köpcentrum, med andra ord finns det gott om chanser att hitta lediga jobb i Helsingborg. Använd vår lättnavigerade sökmotor för att snabbare kunna hitta jobb som passar just dig och dina erfarenheter.

Vi hittar jobben!

Jobb.nu dammsuger internet efter jobb som finns hos Platsbanken, rekryteringsföretag och andra jobb-sajter.

Jobblänkar

Från Helsingborg är det lätt att ta sig till Danmark

Att söka jobb kan vara klurigt av flera anledningar. För att göra ditt jobbsökande lite smidigare, roligare och enklare, har vi på Jobb.nu sammanställt en kortare lista med användbara länkar. Hoppas du får bra tips och inspiration!

  • IKEA är en av Helsingborgs största arbetsgivare
  • ICA i Helsingborg erbjuder ofta lediga tjänster, både för heltid och deltid
  • "Jobb i Helsingborg" är en Facebookgrupp där du kan få tips på lediga tjänster just nu
  • PostNord i Helsingborg – här kan du kolla in de senaste lediga tjänsterna