Filtrera
Ändra
4353
Jobb idag
92453
Jobb totalt
REKRYTERA HÄR


4353
Jobb idag
92453
Jobb totalt

Jobb.nu är den enkla sajten som dammsuger nätet efter jobb hos arbetsförmedlingar, rekryteringsföretag och andra jobb-sajter.

Sparade jobb


Här ligger de jobb du har sparat. Du kan ta bort dem som inte längre är intressanta.

Lediga jobb i Helsingborg

Söker du lediga jobb i Helsingborg? Då kommer det som goda nyheter att staden faktiskt erbjuder många lediga tjänster. Helsingborg har en god tillväxt just nu, något som visar sig i lägre arbetslöshet och fler jobbtillfällen. Använd vår sökmotor för att hitta passande tjänster!

Sparade jobb

Filtrering Nollställ

Applicera filter
Avbryt
  • Kategorier
  • Källa
  • Tid på Jobb.nu

Hittade 1346 st jobb i Helsingborg.

Aktiva filter:
Helsingborg
Tips! Starta en gratis bevakning av denna sökning, klicka här.

Bevakning av jobb

Skapa en bevakning för att få mail om jobb som matchar sökningen du precis gjort. Du kan själv ställa in vilka veckordagar du vill ha mail från oss, men vi skickar bara ut mail om vi hittat något nytt för att du ska slippa dubletter i din inkorg.


Dina filtreringsval är följande:
Helsingborg
Välj de dagar du vill ha utskick
Ange din epost-adress
Du har inte valt några filter
Du måste välja minst en dag
Epostadressen du angett är inte korrekt
Ett fel inträffade. Vänligen försök igen lite senare.
Din bevakning är nu sparad!
För tillfället har vi tyvärr störningar i vår bevakningstjänst och kan inte skicka ut några mail. Vi arbetar på att åtgärda detta.

Gå in på jobb.nu/bevakningar om du vill ta bort dina bevakningar.

Man kan tydligt se en ökning av jobbtillfällen i Helsingborg. Senast 2015 gjordes en undersökning där man såg att flest sysselsatta människor fanns inom handel. För dig som söker arbete inom detaljhandeln eller i livsmedelsbutiker finns alltså bra möjligheter. Sök dig exempelvis till Väla Centrum, ett av de större köpkomplexen i regionen. Här finns över 200 butiker, bland annat större butikskedjor som Deichmann, Elgiganten Megastore, H&M och Zara. Just stora butikskedjor har ofta stor efterfrågan på deltidsanställda och även sommarjobbare.

Jobba i den vackra staden Helsingborg

Du hittar även större matkedjor som Waynes Coffee, McDonalds och Subway. Även livsmedelsbutiker som ICA Stormarknad ligger intill. Väla Centrum är Sveriges fjärde största köpcentrum, med andra ord finns det gott om chanser att hitta lediga jobb i Helsingborg. Använd vår lättnavigerade sökmotor för att snabbare kunna hitta jobb som passar just dig och dina erfarenheter.