Lediga jobb i Solna

Jobb.nu är en sida som samlar ihop annonser från Solna och många andra städer runtom i landet. Det är ett utmärkt verktyg att använda när du vill hitta jobb i Solna på ett snabbt och smidigt sätt.

Visar 1 till 50 av 874 annonser

Solna är en liten stad norr om Stockholm. Den lilla staden och den stora huvudstaden ligger så nära varandra att man utan problem kan pendla emellan, något som öppnar upp för ytterligare jobbmöjligheter. Det finns flera stora och viktiga arbetsgivare i staden, bland annat Karolinska Universitetssjukhuset Solna och NCC.

Livsmedelsindustrin har kontor i Solna

Värt att nämna att Solna var en av de kommuner som lyckades bäst i landet med att få nyanlända och flyktingar att hitta arbete. Det beror till stor del på av staden har ett väldigt fördelaktigt företagsklimat. Här finns över 10 000 företag inom framförallt tjänstesektorn. Många stora företag har sina kontor i just Solna, bland annat ICA, Coop Sverige, Axfood och Webhallen, Peab och Skanska för att nämna några. Staden rankades under 2017 till en av de mest expansiva städerna när det kommer till nyföretagande. Här finns det med andra ord gott om arbetsmöjligheter för alla.  

Vi hittar jobben!

Jobb.nu dammsuger internet efter jobb som finns hos Platsbanken, rekryteringsföretag och andra jobb-sajter.

Här kan du också leta jobb

Jobba och bo i SolnaSolna har en av landets lägsta arbetslöshetsnivåer, speciellt när det kommer till unga personer. Om du vill hitta jobb i Solna kan du använda vår sökmotor samt kolla in dessa länkar. Vi har samlat några bra tips på arbetsplatser som alltid behöver folk.