Lediga jobb i Trollhättan

Det går bra för Trollhättans näringsliv, mycket tack vare de enorma högteknologiska företagen som finns här. Den största arbetsgivaren är kommunen, följt av den privata arbetsgivaren GKN Aerospace Swedena. Vi hjälper dig hitta lediga jobb i Trollhättan med vår smidiga sökmotor!

Visar 1 till 50 av 345 annonser

Näringslivet i Trollhättan växer så det knakar och det är mycket tack vare att flera internationellt stora företag inom högteknologi finns just här. Att industri och teknik kännetecknar staden råder det inga tvivel om – här forskar man på utveckling om elbilar, förbättrar flygplansproduktionen och utvecklar vattenkraft. Att jobbmöjligheterna inom dessa områden är stora är alltså fakta.

Andra arbetsplatser

Men för dig som söker arbete inom andra branscher finns även gott om lediga jobb i Trollhättan kommun. Efterfrågan är stor på lärare och på personal inom vård och omsorg. Har du erfarenhet av serviceyrken som handel eller restaurang? Trollhättan är en central knutpunkt för Västra Götaland och en stad som ofta lockar turister som vill shoppa och njuta av den vackra naturen och närheten till havet. Överby är ett av Trollhättans större shoppingområden, här kan du söka jobb i stora butikskedjor som H&M, Akademibokhandeln och Cubus.  

Jobba i butik

Vi hittar jobben!

Jobb.nu dammsuger internet efter jobb som finns hos Platsbanken, rekryteringsföretag och andra jobb-sajter.

Fler arbetsplatser

Trollhättan

Vi har samlat en länklista med större arbetsgivare i kommunen. Många av de största företagen här är världsledande inom flera olika teknikområden. GKN Aerospace Sweden är till exempel världens största leverantör av olika komponenter till rymdindustrin.