Lediga jobb i Täby

Täby är en kommun i Stockholms län med närmare 70 000 invånare. Staden har cirka 9 000 företag, många verksamma inom handel, IT-sektorn, vård och omsorg. Hitta lediga jobb i Täby på ett enkelt sätt – med vår sökmotor!

Visar 1 till 50 av 321 annonser

Täby är en kommun som växt påtagligt under de senaste 50 åren. Sedan 1948 har befolkningen femdubblats, något som öppnat upp och gjort näringslivet varierat. Kommunen är känd för sina många småföretag men har även en bred marknad inom IT, handel, tjänstefaktorn. Endast 2 mil från Stockholm öppnar Täby även upp för bra jobbmöjligheter i närområdet.

Sommarjobba i Täby


För sommarjobbare som söker jobb kan du enkelt använda vår sökmotor. Stora kedjor som Elgiganten, H&M, Intersport och Kjell & Company är ofta i behov av deltidsanställda eller sommarjobbare (något som givetvis kan leda vidare till långtidsanställning). 

Vi hittar jobben!

Jobb.nu dammsuger internet efter jobb som finns hos Platsbanken, rekryteringsföretag och andra jobb-sajter.

Jobblänkar

När du ska hitta lediga jobb i Täby kan du använda dig av vår sökmotor, vi har även listat relaterade länkar nedanför. Täby kommun är den största arbetsgivaren i regionen, här finns gott om tjänster inom vård och omsorg men även inom utbildning.

Jobba i Täby

Inom den privata sektorn är det Arriva som är den största arbetsgivaren, det är ett transportföretag med över 700 medarbetare.

  • "Jobb i Täby" är en populär Facebookgrupp för dig som söker lediga tjänster i regionen
  • Arriva, här kan du hitta lediga tjänster inom transport
  • Attendo är ett nyrenoverat äldreboende i Täby där du bland annat hittar lediga tjänster för sjuksköterskor
  • Ur & Penn" är ett av de ledande företagen inom klockor och accessoarer, hitta lediga tjänster i Täby och närområdet!