Filtrera
Ändra
4418
Jobb idag
92573
Jobb totalt
REKRYTERA HÄR


4418
Jobb idag
92573
Jobb totalt

Jobb.nu är den enkla sajten som dammsuger nätet efter jobb hos arbetsförmedlingar, rekryteringsföretag och andra jobb-sajter.

Sparade jobb


Här ligger de jobb du har sparat. Du kan ta bort dem som inte längre är intressanta.

Lediga jobb i Sundsvall

Jobb.nu är en sökmotor som hämtar in jobbannonser från flera olika källor. Om du vill hitta jobb i Sundsvall på ett snabbt och smidigt sätt är detta ett utmärkt verktyg att använda sig av.

Sparade jobb

Filtrering Nollställ

Applicera filter
Avbryt
  • Kategorier
  • Källa
  • Tid på Jobb.nu

Hittade 833 st jobb i Sundsvall.

Aktiva filter:
Sundsvall
Tips! Starta en gratis bevakning av denna sökning, klicka här.

Bevakning av jobb

Skapa en bevakning för att få mail om jobb som matchar sökningen du precis gjort. Du kan själv ställa in vilka veckordagar du vill ha mail från oss, men vi skickar bara ut mail om vi hittat något nytt för att du ska slippa dubletter i din inkorg.


Dina filtreringsval är följande:
Sundsvall
Välj de dagar du vill ha utskick
Ange din epost-adress
Du har inte valt några filter
Du måste välja minst en dag
Epostadressen du angett är inte korrekt
Ett fel inträffade. Vänligen försök igen lite senare.
Din bevakning är nu sparad!
För tillfället har vi tyvärr störningar i vår bevakningstjänst och kan inte skicka ut några mail. Vi arbetar på att åtgärda detta.

Gå in på jobb.nu/bevakningar om du vill ta bort dina bevakningar.

Med strax under 8 000 arbetsplatser är kommunen i Sundsvall den allra största arbetsgivaren. Många av dessa är anställda inom vård och omsorg samt inom utbildningsbranschen. En stor arbetsplats är Mittuniversitetet, en skola som finns i flera städer och bland annat har ett campus i Sundsvall.

Andra stora arbetsgivare är Försäkringskassan, Metso och CSN.

Sundsvall är en av de största städerna i Norrland, vilket gör att många söker sig hit för nöjen, shopping och affärer. Staden har ett väldigt brett utbud av arbetsgivare. Du hittar både arbetsplatser inom handeln, serviceyrken, utbildning och tillverkning för att nämna några branscher. Den allra största privata arbetsgivaren är SCA, ett företag som bland annat tillverkar skogsindustriprodukter. Till företaget ingår även ett pappersbruk.

Det finns många val av yrken i Sundsvall

Staden satsar på att bygga och utveckla en logistikpark på den norra sidan av Sundsvall. Det är en satsning som gör det enklare för företag att både skicka och ta emot varor, något som kommer att gynna stadens näringsliv och öppna upp för fler arbetsmöjligheter.