Lediga jobb i Sundsvall

Jobb.nu är en sökmotor som hämtar in jobbannonser från flera olika källor. Om du vill hitta jobb i Sundsvall på ett snabbt och smidigt sätt är detta ett utmärkt verktyg att använda sig av.

Visar 1 till 50 av 454 annonser

Med strax under 8 000 arbetsplatser är kommunen i Sundsvall den allra största arbetsgivaren. Många av dessa är anställda inom vård och omsorg samt inom utbildningsbranschen. En stor arbetsplats är Mittuniversitetet, en skola som finns i flera städer och bland annat har ett campus i Sundsvall.

Andra stora arbetsgivare är Försäkringskassan, Metso och CSN.

Sundsvall är en av de största städerna i Norrland, vilket gör att många söker sig hit för nöjen, shopping och affärer. Staden har ett väldigt brett utbud av arbetsgivare. Du hittar både arbetsplatser inom handeln, serviceyrken, utbildning och tillverkning för att nämna några branscher. Den allra största privata arbetsgivaren är SCA, ett företag som bland annat tillverkar skogsindustriprodukter. Till företaget ingår även ett pappersbruk.

Det finns många val av yrken i Sundsvall

Staden satsar på att bygga och utveckla en logistikpark på den norra sidan av Sundsvall. Det är en satsning som gör det enklare för företag att både skicka och ta emot varor, något som kommer att gynna stadens näringsliv och öppna upp för fler arbetsmöjligheter.  

Vi hittar jobben!

Jobb.nu dammsuger internet efter jobb som finns hos Platsbanken, rekryteringsföretag och andra jobb-sajter.

Fler lediga jobb

I Birsta finns många företag

Att hitta lediga jobb i Sundsvall behöver inte vara så svårt. Med vår hjälp kan du också hitta ditt drömjobb. Här nedan har vi samlat länkar till de största arbetsgivarna.

  • Precis som hos de flesta städerna är Kommunen den största arbetsgivaren
  • Det stora företaget SCA är den största privata arbetsgivaren
  • Mittuniversitetet i Sundsvall är en stor och populär arbetsgivare