Lediga jobb i Sundbyberg

Letar du efter jobb i Sundbyberg? Då kommer du att ha stor nytta av vår sökmotorsida för jobb i hela Sverige. Jobb.nu hämtar in annonser från både Sundbyberg och många andra städer. Vi gör det enklare för dig att hitta din nya arbetsgivare.

Visar 1 till 50 av 235 annonser

Hitta ett jobb att trivas med

När det kommer till lediga jobb i Sundbyberg så finns det många arbetsplatser att välja mellan i denna vackra stad, nordväst om Stockholm. Det är dock kommunen som är den allra största arbetsgivaren med över 2 600 anställda. Om du bor i Sundbyberg och vill jobba inom detaljhandeln finns det många möjligheter att hitta arbete lite utanför staden. Söder om Sundbyberg hittar du köpcentret Bromma Blocks, precis bredvid Bromma Stockholm Airport. Detta köpcenter består av ett flertal butiker och restauranger. Österut finns Mall of Scandinavia, ett stort och välkänt köpcenter med alla möjliga butiker. Även norr om staden finns det bra jobbmöjligheter inom detaljhandeln. Här finns Kista Galleria, ett butiksområde med 180 butiker och restauranger. Naturligtvis finns det många fler jobb i Sundbyberg. Med hjälp av denna sökmotorsida kommer du att snabbt kunna hitta nya arbetsmöjligheter. 

Vi hittar jobben!

Jobb.nu dammsuger internet efter jobb som finns hos Platsbanken, rekryteringsföretag och andra jobb-sajter.

Nyttiga jobblänkar

Handeln har många jobb i Sundbyberg

Runtom Sundbyberg finns det goda möjligheter för jobb inom detaljhandeln. Vi har samlat tre stora arbetsområden med ett flertal butiker och andra intressanta länkar som du kan ha användning för när du söker jobb i Sundbyberg.