Lediga jobb i Sollentuna

Staden har blivit utsedd till andra plats i rankningen av Sveriges bästa företagsklimat i tre år nu. Sollentuna har en stark grund för sitt välstånd, mycket tack vare just de större företagen som etablerat sig här. Kanske är det närheten till Arlanda och Stockholm stad som lockar? Hitta lediga jobb i Sollentuna med hjälp av vår sökmotor!

Visar 1 till 50 av 280 annonser

Sollentuna är en bra marknad för jobb och näringslivet är varierat. För dig som vill hitta lediga jobb i Sollentuna rekommenderar vi även att du kollar in vad kommunen erbjuder. Som regionens största arbetsgivare finns bra jobbmöjligheter inom skola, vård och omsorg och i dagsläget finns cirka 2 700 anställda. Närheten till Stockholm City öppnar givetvis också upp för mängder av jobb. Om du kan tänka dig att pendla 15 minuter in och 15 minuter hem kan du söka jobb inom alla branscher.

Hitta ett yrke som passar dig

Sollentuna är en levande stad med mycket fokus på handel. Här hittar du flera köpcentrum med mängder av större butikskedjor och livsmedelsbutiker. Ofta är kedjor som Systembolaget, Subway, Kjell & Company och ICA bra att söka jobb hos. Dessa butiker är ofta i behov av just deltidsanställda eller sommarjobbare.  

Vi hittar jobben!

Jobb.nu dammsuger internet efter jobb som finns hos Platsbanken, rekryteringsföretag och andra jobb-sajter.

Jobblänkar

Jobb i Sollentuna

I Sollentuna bor det över 70 000 invånare och den största arbetsgivaren är Sollentuna kommun. Detta innebär att det ofta finns lediga tjänster inom utbildning och vård. Men även inom den privata sektorn kan du hitta passande tjänster. Kolla in listan här under för att få mer tips som kan hjälpa dig i ditt jobbsökande.

  • Beijer är en stor arbetsgivare i regionen, här kan både du som vill ha långtidsanställning och sommarjobb söka jobb
  • Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för veteraner – hitta passande tjänster i Sollentuna
  • Burger King i Sollentuna, här kan du hitta olika lediga tjänster för både restaurangbiträde och som arbetsledare
  • Facebookgruppen "Jobb i Sollentuna" kan vara bra att gå i med i för att få mer tips om lediga tjänster i regionen