Lediga jobb i Skövde

Använd dig av Jobb.nu, en sökmotorsida för jobb, om du vill hitta en ny arbetsplats i Skövde. Denna vackra stad erbjuder jobb inom alla möjliga yrkesbranscher men de är extra stora inom IT- och tjänstebranschen.

Visar 1 till 50 av 306 annonser

Skövde har en stor arbetsmarknad inom IT- och tjänstesektorn, något som bland annat märks genom satsningarna på Gothia Science Park och alla IT-utbildningar i Högskolan i Skövde. Staden satsar på att bli en "Dataspelsstad". Det finns dock mer än bara arbete för folk som är intresserade av spel och IT.

Jobba i Skövde

Handeln är en stor och viktig del av staden. Du kan hitta ett stort utbud av både restauranger och butiker. Dessa är koncentrerade kring centrum och Elins Esplanad, ett köpcenter norr om stadskärnan.

I likhet med de allra flesta städerna i Sverige är det kommunen som är den största arbetsgivaren. Skövde Kommun står för cirka 4 700 jobbplatser. En av de allra största privata arbetsgivarna är Volvo Powertrain AB med cirka 2 500 anställda. Här på Jobb.nu kommer du att kunna hitta annonser från alla dessa företag och många fler. Vi gör det helt enkelt möjligt för dig att snabbare hitta bra jobbmöjligheter runt om i Sverige.  

Vi hittar jobben!

Jobb.nu dammsuger internet efter jobb som finns hos Platsbanken, rekryteringsföretag och andra jobb-sajter.

Fler möjligheter till jobb

Hitta ett jobb i Skövde

Det finns gott om goda jobbmöjligheter i Skövde. En stor fördel är att det finns många lediga jobb inom en rad olika branscher. Vi har samlat några intressanta länkar som kan hjälpa dig i ditt jobbsökande.

  • Facebookgruppen "Jobb i Skövde" är bra att följa för att få snabba uppdateringar om jobb
  • Kommunen i Skövde är den allra största arbetsgivaren
  • Volvo är en stor arbetsgivare i Skövde