Lediga jobb i Skellefteå

Högt upp i Sverige, i Västerbottens län, ligger Skellefteå. Staden är känd för sin gruv-, trä- och energiindustri men har idag ett mycket mångsidigt näringsliv, särskilt inom media. Använd vår sökmotor för att hitta lediga jobb i Skellefteå redan idag.

Visar 1 till 50 av 249 annonser

Även om Skellefteå än idag domineras av just gruv- och träindustrin, finns det gott om andra jobbmöjligheter. Eftersom kommunen är den största arbetsgivaren öppnas det ofta upp lediga tjänster inom vård, utbildning och pedagogiskt arbete. Men även inom branschen för installation och drift finns goda chanser att hitta lediga jobb i Skellefteå.

Skellefteå centrum

Har du yrkesvana inom handeln? Staden har flera större köpcentrum, bland annat Solbackens Handelsområde och Citykompaniet. Här kan du söka jobb inom stora butikskedjor som Systembolaget, Jula, Lindex, Blomster Landet och Intersport, för att nämna några. Större butikskedjor har ofta behov av just deltidsanställda och sommarjobbare. Angående sommarjobb finns det stora chanser att hitta ett bra vikariat. I dagsläget söker kommunen över 700 personer. Kolla in vilka lediga tjänster som erbjuds just nu genom att klicka runt på vår sökmotor!  

Vi hittar jobben!

Jobb.nu dammsuger internet efter jobb som finns hos Platsbanken, rekryteringsföretag och andra jobb-sajter.

Fler arbetsgivare

Skellefteå är stort till ytanI vanlig ordning är det Skellefteå kommun som bär titeln "största arbetsgivare" i regionen. Men även Boliden Mineral, ett metallföretag, är en stor arbetsgivare här. Nedan kan du hitta en lista med jobbrelaterade länkar som kan ge dig inspiration och tips i ditt jobbsökande.

  • Boliden Mineral, här finns gott om karriärmöjligheter
  • Coop erbjuder lediga tjänster för dig som vill jobba med service och mat
  • Martinsons, en stor arbetsgivare för dig som vill arbeta inom träindustrin
  • ICA Maxi finns på flera håll och söker ofta både sommarjobbare och långtidsansökningar