Lediga jobb i Nyköping

I Södermanland ligger vackra Nyköping, en levande stad med ett perfekt läge. Här har du nära till både flygplats och resten av Sverige tack vare E4:an. För dig som söker efter lediga jobb i Nyköping finns goda arbetsmöjligheter. Störst som arbetsgivare är kommunen, följt av det privata företaget Eberspächer Exhaust Technology Sweden med närmare 700 anställda.

Visar 1 till 50 av 279 annonser

Nyköping är en kommun som växt kraftigt på senaste, detta har i sin tur resulterat i ett positivt arbetsklimat med ett bra näringsliv. I Nyköping finns det fler än 4 000 företag, många inom IT och teknikområden men även handel och många fler branscher. Med flera stora globala företag som bland annat Leine & Linde, ett ledande företag inom tillverkning av systemelektronik för industriella applikationer. Du har även Sveriges tredje största flygplats här – Skavsta Flygplats, här finns möjlighet att hitta lediga tjänster.

Jobb i Nyköping

För dig som har erfarenhet av detaljhandeln är det värt att kolla upp de större köpcentrumen Västerport och Pål Jungs Hage. Här finns både större klädkedjor som Intersport och Lindex men även stora dagligvarubutiker som City Gross. Just City Gross, ICA Maxi och Coop är butiker som ofta efterfrågar nya medarbetare, även sommarjobbare. Gör ditt jobbsökande smidigare – testa vår smarta sökmotor redan idag! 

Vi hittar jobben!

Jobb.nu dammsuger internet efter jobb som finns hos Platsbanken, rekryteringsföretag och andra jobb-sajter.

Att söka jobb tar tid och kan ibland kännas omöjligt. Du behöver dock inte oroa dig. I Nyköping finns gott om lediga jobb och vi på Jobb.nu har gjort det enklare för arbetssökande.

Hitta ett yrke som passar dig

Kolla runt på länkarna i listan nedan för att hitta lediga tjänster i Nyköping. Vi listar stora arbetsgivare och företag inom olika branscher.

  • Lediga jobb hos kommunen inom bland annat skola
  • Det kan vara bra att gå med i Facebookgruppen Jobb i Nyköping eftersom du får bra tips på lediga tjänster
  • Leine & Linde är en av Nyköpings större arbetsgivare
  • Ett av de stora börsnoterade företagen i Nyköping är Studsvik ett företag inom kärnkraftsindustrin