Lediga jobb i Norrtälje

Vi på Jobb.nu hjälper dig hitta lediga jobb i Norrtälje! Genom att använda dig av vår smidiga sökmotorsida för jobb kan du hitta mängder av lediga tjänster, både i kommunen och i hela regionen. Största arbetsgivaren är Norrtälje kommun och inom den privata sektorn är det vårdbolaget Tiohundra som är störst.

Visar 1 till 50 av 156 annonser

I Norrtälje kommun bor det ungefär 59 000 invånare och staden ingår i Stockholms län. Närheten till storstaden och den vackra naturen gör Norrtälje otroligt populärt, särskilt under sommaren då invånarantalet nästan dubblas. Eftersom turismen är en så viktig källa för näringslivet finns det också många jobb inom turismrelaterade branscher, bland annat restaurangverksamheter och handel.

Hitta ett jobb idag

I kommunen finns flera stora köpcentrum, bland annat Norrtälje Handelsstad som erbjuder ett stort utbud av butiker och restauranger. Med större butikskedjor som Dressmann, Åhléns och KappAhl finns också goda chanser för dig som söker jobb inom denna bransch. Se vilka lediga tjänster som finns just nu, testa vår sökmotor!  

Vi hittar jobben!

Jobb.nu dammsuger internet efter jobb som finns hos Platsbanken, rekryteringsföretag och andra jobb-sajter.

Länkar till andra sidor med jobb

Norrtälje är en trevlig stad att bo eller jobba i

Norrtälje expanderar och har spännande planer i sikte. För dig som vill ha lite hjälp på traven i ditt jobbsökande kan du ta en titt på listan nedanför. Här hittar du intressanta länkar till stora arbetsgivare i regionen.

  • Attendo är den största privata arbetsgivaren i Norrtälje. Här kan du hitta lediga tjänster för sjuksköterskor
  • Lager 157 kan ha gott om jobbtillfällen, de är ett av landets mest växande modeföretag just nu
  • Jobb i Norrtälje är en Facebooksida som kan vara bra att bli medlem i. Här kan du få tips på lediga tjänster i olika branscher