Lediga jobb i Norrköping

Norrköping är en storstad i Östergötlands län med över 139 000 invånare i skrivande stund. Med hjälp av Jobb.nu, vår smidiga sökmotor för jobb, kan du snabbt hitta nya och spännande arbetsmöjligheter i Norrköping.

Visar 1 till 50 av 697 annonser

Som vanligt i de flesta svenska städer är det kommunen som är den största arbetsgivaren. Här finns det gott om arbete för lärare, undersköterskor, socialsekreterare och andra yrkeskategorier. Den största privata arbetsgivaren i Norrköping är BillerudsKorsnäs, ett företag som tillverkar förpackningar. Deras produkter används över hela världen och företaget har alltid ett stort behov av kvalificerad arbetskraft i olika delar av verksamheten. Det finns även många andra arbeten att hitta i och runt staden.

Landstinget söker nästan alltid personal

Sommarjobb hos kommunen

Ungdomar eller studenter som söker sommarjobb kan hitta goda möjligheter både hos kommunens och bland de många företag som behöver extrapersonal under sommaren, exempelvis restauranger. På den norra sidan av staden hittar du Ingelsta Shopping, ett köpcenter med flera butiker och stormarknader som behöver mycket personal, exempelvis El Giganten, Maxi ICA Stormarknad Norrköping, Willys Norrköping Ingelsta samt Coop Forum. Du kan även hitta detaljhandelskedjor som Stadium eller stora företag som Bauhaus, Jula och Plantagen här.  

Vi hittar jobben!

Jobb.nu dammsuger internet efter jobb som finns hos Platsbanken, rekryteringsföretag och andra jobb-sajter.

Här kan du också söka jobb

I Norrköping hittar du en aktiv stadskärna och ett gott företagsklimat. Vi listar olika intressanta länkar och stora arbetsgivare för dig som söker arbete i Norrköping.