Lediga jobb i Nacka

Nacka är en stor kommun öster om Stockholm. Staden har under många år haft en lägre arbetslöshet än många andra kommuner. Med vår sökmotor kan du hitta lediga jobb i Nacka du också.

Visar 1 till 50 av 377 annonser

Nacka är en stor kommun som gynnas mycket av sin närhet till Stockholm stad. Många som bor här kan med andra ord även söka arbete i huvudstaden. Nacka storsatsar när det kommer till E-handel och räknas bland de bättre kommunerna i landet inom just detta verksamhetsområde. E-handeln har alltid ett stort behov av kunnig personal med rätt kompetens. Här finns exempelvis Dustin, en av Nordens ledande E-handlare. De säljer elektronikprodukter till både privatpersoner och företag och har cirka 300 anställda bara i Nacka. Det är tydligt att staden strävar efter att befinna sig bland de bästa kommunerna inom IT-området, något som gör staden extra attraktiv för dig som söker efter arbete inom denna bransch.

Jobba på livsmedelsbutik

En annan stor arbetsgivare i staden är Atlas Copco. Inom skola och omsorg är det naturligtvis kommunen som är störst men det privata företaget Pysslingen Förskolor och Skolor AB står för över 500 arbetsplatser. Arbetslösheten har varit låg i Nacka under många år, både jämfört med Stockholm och även jämfört med resten av landet.  

Vi hittar jobben!

Jobb.nu dammsuger internet efter jobb som finns hos Platsbanken, rekryteringsföretag och andra jobb-sajter.

Intressanta länkar

Fler jobblänkar

Det finns flera goda arbetsmöjligheter för dig som söker lediga jobb i Nacka, framförallt inom E-handel och IT. Vi har listat olika intressanta länkar för dig som söker jobb, inte bara inom just E-handel utan även andra typer av arbeten.

  • Nacka kommun behöver ständigt nya lärare och annan typ av arbetskraft
  • En av de största E-handelsbolagen i Nacka är Dustin
  • Atlas Copco är en av de större arbetsgivarna i Nacka
  • Förutom kommunen kan du även hitta lärarjobb hos Pysslingen