Lediga jobb i Mölndal

För dig som är på jakt efter ett nytt jobbtillfälle i Mölndal eller Göteborg finns goda chanser! Genom att använda dig av vår sökmotorsida kan du enkelt hitta lediga jobb i Mölndal. Staden ligger i Göteborgsregionen och här finns över 6 400 företagare.

Visar 1 till 50 av 286 annonser

I hela landet är Mölndal en stad som står ut när det kommer till näringslivet. Som en av de främsta näringslivskommunerna i Sverige finns här över 6 400 aktiva företagare. Med storföretag som AstraZeneca i Mölndal och storfräsare som Volvo Personbilar, IKEA och SKF i Göteborgsregionen, finns det mängder av jobbtillfällen i olika branscher.

Mölndal jobb

Sommarjobb

Om du söker sommarjobb finns även mycket att hitta i kommunen. Mölndal kommun erbjuder bland annat sommarjobb inom tekniska förvaltningen som exempelvis parkarbetare och anläggningsarbetare. Du hittar även sommarjobb inom vård och omsorg, då främst inom äldre- och funktionshinderomsorg. 

Nytt köpcentrum

En bra nyhet är att ett helt nytt köpcentrum kommer att öppna i Mölndal under 2018. Det förväntas komma cirka 70 butiker och restauranger – med andra ord ett riktigt guldläge för att söka jobb. Testa vår praktiska sökmotor för att hitta lediga jobb i Mölndal!  

Vi hittar jobben!

Jobb.nu dammsuger internet efter jobb som finns hos Platsbanken, rekryteringsföretag och andra jobb-sajter.

Hitta ett jobb som passar dig

Länkar till andra jobbsidor

Vi har sammanställt en kortare länklista för att underlätta dig jobbsökande. Klicka dig vidare för att hitta lediga tjänster hos de större arbetsgivarna i regionen. Inom den privata sektorn är det AstraZeneca som är den största arbetsgivaren och i den offentliga sektorn är det Mölndal kommun. Här finns goda jobbmöjligheter inom utbildning, vård och omsorg.

  • AstraZeneca, här kan du hitta lediga tjänster inom forskning och läkemedelsutveckling
  • Byggmax i Kållered kan vara intressant för dig som vill jobba i en byggvarubutik
  • Gå med i
  • Facebookgruppen "Jobb i Mölndal" och ta del av fler smarta tips om lediga tjänster