Lediga jobb i Lund

Lund är en härlig och levande universitetsstad med gott om goda möjligheter för dig som letar efter nya arbetsmöjligheter. Söker du lediga jobb i Lund kan du med fördel använda dig av Jobb.nu, en sökmotor för arbetssökande.

Visar 1 till 50 av 1123 annonser

Lunds Universitet

I Lund är det först och främst arbetsområden som vård och omsorg samt sociala tjänster som sysselsätter folk. Därefter kommer utbildning och en stor del av jobbmöjligheterna kommer från Lunds Universitet. Det finns flera stora privata arbetsgivare som erbjuder jobb till både studenter och andra arbetssökande. 

Några större privata företag - Tetra Pak & Axis Communications

Ett av de stora företagen är Tetra Pak, ett företag som bland annat tillverkar förpackningar till livsmedel.

Skånes universitetssjukhus finns i Lund

Ett annat stort företag som sysselsätter många i Lund är Axis Communications. De tillverkar nätverkskameror och tillhandahåller även flera tjänster till andra företag. Även Sony står för många arbetsplatser och har alltid ett behov av duktiga nya talanger.

Lund är en stad med en aktiv stadskärna. I de centrala delarna av staden hittar du ett stort utbud av butikskedjor, restauranger, kaféer och mycket mer. Företag som H&M, Stadium, Coop, Åhléns och så vidare är bra ställen att hitta arbete hos. Nordväst om staden finns även köpcentret Nova Lund med stora butiker som Clas Ohlson, Jula, Plantagen, Rusta, Elgiganten och många fler. 

Vi hittar jobben!

Jobb.nu dammsuger internet efter jobb som finns hos Platsbanken, rekryteringsföretag och andra jobb-sajter.

Länkar till fler arbetsgivare

I Lund finns det gott om bra arbetsgivare. Vi listar några bra länkar att känna till.

Lund