Lediga jobb i Lidingö

Med hjälp av Jobb.nu kan du hitta arbete på Lidingö och i Stockholm på ett enklare sätt. Vår sökmotorsida hämtar automatiskt in jobbannonser från alla möjliga arbetsgivare på ön. Gör det enklare för dig själv, använd Jobb.nu för att hitta ditt nästa jobb.

Visar 1 till 50 av 145 annonser

Många Lidingöbor jobbar i Stockholm city men söker du ett jobb på Lidingö har du många olika branscher att välja mellan. Kommunen står för cirka 3 200 arbetsplatser, främst inom vård och omsorg samt utbildning. Det finns cirka 2 000 arbetsplatser inom handeln och både restaurang och tjänstebranschen växer sakta men säkert. De flesta butikerna finns i centrum. Tack vare sin närhet till Stockholm Stad finns det även goda möjligheter att pendla till huvudstaden. Där finns det betydligt fler arbetsmöjligheter.

Några större företag på Lidingö

JobbNågra stora företag på Lidingö är Bonver, AGA Gas, Mentor Communication, Attendo Care och Keolis Sverige AB. Dessa företag är väl värda att kolla upp eftersom de ofta behöver förstärka sin personalstyrka på olika sätt. Det finns cirka 5 200 företag på ön. En stor andel av dessa kan hittas i företagsbyn Dalénum.  

Vi hittar jobben!

Jobb.nu dammsuger internet efter jobb som finns hos Platsbanken, rekryteringsföretag och andra jobb-sajter.

Facebook och andra jobbsidor

Hitta jobb på Lidingö

Det finns en stor arbetsmarknad på Lidingö för den som söker arbete. Vi på Jobb.nu samlar inte bara ihop annonser åt dig, vi har ställt samman bra länkar att känna till. Om du söker jobb på Lidingö kan du med fördel kolla in dessa företag.