Lediga jobb i Kristianstad

Använd dig av vår sökmotor, Jobb.nu, för att hitta jobb i Kristianstad. Denna vackra stad i sydöstra Sverige är full av möjligheter för arbetssökande inom flera olika arbetsområden. Låt oss på Jobb.nu hjälpa dig hitta din nästa arbetsgivare.

Visar 1 till 50 av 352 annonser

"Totalt arbetar över 8 000 personer för kommunen"

Lärare, undersköterskor, brandmän och många fler, detta är bara några av alla de yrkesgrupper som Kristianstad Kommun är arbetsgivare till. Totalt arbetar över 8 000 personer för kommunen inom olika befattningar.

Privata arbetsgivare i Kristianstad

En av flera stora arbetsgivare i Kristianstad är HKScan, ett klassiskt matvarumärke inom kött och chark. De håller i hela processen när det kommer till tillverkningen av köttprodukter och har över 700 anställda. En annan viktig arbetsgivare i Kristianstad är Saferoad, ett företag med över 2 500 anställda i hela världen. De tillhandahåller trafiksäkerhetsprodukter och finns även i andra städer runtom i Sverige.

När det kommer till bygg och byggservice är Thage i Tollarp en av de största arbetsgivarna. Hos detta företag kan du hitta alla möjliga typer av byggjobb och administrativa arbeten. Ett annat stort företag inom en närliggande bransch är betongföretaget Starka AB. Det är ett marknadsledande företag inom prefabricerade betongprodukter och de sysselsätter cirka 300 personer.  

Vi hittar jobben!

Jobb.nu dammsuger internet efter jobb som finns hos Platsbanken, rekryteringsföretag och andra jobb-sajter.

Länkar till fler jobbtillfällen

Posten

Här hittar du bra tips med tillhörande länkar för dig som söker jobb i Kristianstad. Vi har samlat flera olika intressanta arbetsgivare.

  • Vi börjar med den största arbetsgivaren, Kristianstad Kommun
  • Ett annat stort företag är HKScan
  • Thage tillhandahåller flera tjänster inom byggbranschen
  • Även Starka AB erbjuder arbetsplatser inom en närliggande bransch