Lediga jobb i Karlstad

Välkommen till Jobb.nu, en sökmotor för jobb från alla möjliga källor, för att hitta din nästa arbetsplats i Karlstad. Denna universitetsstad har företag inom ett flertal olika branscher.

Visar 1 till 50 av 442 annonser

Det finns cirka 9 000 företag i staden inom flera olika branscher. Det är en tydlig indikator på att du hittar en stor och varierad arbetsmarknad här när du söker jobb i Karlstad. Av dessa olika branscher så är det fyra som sticker ut från mängden.

Först och främst har du branschen för tillverkning av massa, papper och förpackningar. Dessa industrier står för en viktig andel av jobben här. Genom The Paper Province, ett företagskluster, kan du nå över cirka 250 olika företag som är verksamma inom detta affärsområde.

Bygg

Tjänstesektorn

Ett annat stort affärsområde är tjänstesektorn. Här ingår IT- och Telekomföretag som erbjuder olika typer av tjänster till andra företag. Söker du arbete inom IT kan du med fördel kolla upp Compare. Precis som The Paper Province har Compare samlat företaget inom just detta affärsområde.

De sista två branscherna är Karlstad Universitet samt stadens stora utbud av butiker. Universitetet har över 50 program och hundratals olika kurser. De har ett ständigt behov av duktiga lärare och annan personal. Även du som söker jobb inom handeln kan hitta bra jobb i Karlstad.  

Vi hittar jobben!

Jobb.nu dammsuger internet efter jobb som finns hos Platsbanken, rekryteringsföretag och andra jobb-sajter.

Jobbtips

Jobba och bo i KarlstadDet finns många olika typer av arbetsmöjligheter för dig som söker jobb i Karlstad. Vi har länkat några intressanta arbetsplatser inom olika branscher.

  • Kommunen är en stor arbetsgivare i Karlstad
  • När det kommer till IT kan du kolla in Compare för att hitta bra arbetsplatser
  • Paper Province är ett klusterföretag som samlar bolag inom papper-, massa- och förpackningsindustrin
  • Karlstad Universitet är en stor och populär arbetsplats