Lediga jobb i Järfälla

Järfälla är en vacker stad som ligger i Stockholms Län. För den som vill ha närheten till storstaden men ändå bo i en lugn stad är Järfälla perfekt. Men finns det några lediga jobb i Järfälla? Det kan du räkna med. Använd vår sökmotor för att hitta passande tjänster redan idag.

Visar 1 till 50 av 227 annonser

En stor fördel när du söker lediga jobb i Järfälla är att regionen har ett mycket mångsidigt näringsliv. Närheten till Stockholm gör givetvis även att många jobbmöjligheter öppnar upp sig i närområdet. I Järfälla finns det i dagsläget cirka 5 000 registrerade företag, bland annat IKEA, Saab och PostNord. Du har även goda chanser att hitta ett nytt jobb inom handel, en bransch som Järfälla är lite känd för. Vill du jobba i stora butikskedjor som Ö&B, Kjell & Company eller Hemtex kan du söka dig till Barkaby Handelsplats, ett stort köpcentrum med över 80 butiker. Här finns dessutom både Systembolaget och ICA Maxi, två stora kedjor som ofta söker ny personal (särskilt under sommarhalvåret).

Klädbutiker söker ofta nya medarbetare

Genom några enkla klicka via vår sökmotor kan du hitta mängder av bra jobbmöjligheter som passar dig. Hitta nya och lediga jobb i Järfälla redan idag och påbörja en ny karriär!  

Vi hittar jobben!

Jobb.nu dammsuger internet efter jobb som finns hos Platsbanken, rekryteringsföretag och andra jobb-sajter.

Länkar till några större arbetsgivare

IKEA anställer ofta i Järfälla

Ta en titt nedan för att hitta relevanta och jobbrelaterade länkar till jobbmöjligheter inom Järfällaregionen. Vi har listat några av kommunens större arbetsgivare eftersom det ofta finns större arbetsmöjligheter just här.

  • Saab kan ha gott om lediga tjänster, de är ett av de största företagen i staden
  • Arla Foods är inte bara ett av världens 10 största mejeriföretag, de är även ett av de största företagen i Järfälla
  • IKEA har ofta lediga tjänster, både i Järfälla och i närområdet
  • PostNord är ett av regionens största företag, med andra ord stora jobbmöjligheter