Lediga jobb i Huddinge

Letar du efter arbete i Stockholmskommunen Huddinge kan du med fördel använda vår sökmotor. Med hjälp av Jobb.nu hittar du snabbt nya karriärmöjligheter i Huddinge. Vår sökmotor gör det enklare att hitta drömjobbet.

Visar 1 till 50 av 384 annonser

Om du vill arbeta inom vård och omsorg, på en skola eller på ett dagis så ska du vända dig till kommunen. Det finns ett behov av duktiga undersköterskor till äldreboenden och lärare till kommunens olika skolor. Här i kommunen finns även Karolinska Universitetssjukhus, en arbetsplats som alltid behöver duktiga läkare, sköterskor och annan personal. Sjukhuset har bland annat en Facebooksida som de använder för att informera om jobbmöjligheter. Karolinska Universitetssjukhuset ligger i området Flemingsberg, ett område där du även kan hitta Södertörns högskola, Novum forskingspark samt Södertörns tingsrätt.

Industrijobb

IKEA och kungens kurva

IKEA är den största privata arbetsgivaren i staden med över 850 anställda enligt statistik daterad till november 2016. Den stora kedjan har en enorm lokal på den östra sidan av Huddinge vid Kungens Kurva. Detta område står för de flesta privata arbetsplatserna i kommunen. Här har exempelvis Elgiganten en Megastore och både Heron City och köpcentret Kungens Kurva tillhandahåller ett stort antal butiker, restauranger och kaféer.  

Vi hittar jobben!

Jobb.nu dammsuger internet efter jobb som finns hos Platsbanken, rekryteringsföretag och andra jobb-sajter.

Stora arbetsgivare

Jobba i HuddingeHär följer en lista som länkar till arbetsplatser i Huddinge med många anställda eller som har hög personalomsättning. En stor del av dessa finner du vid Kungens Kurva, ett butiksområde på kommunens östra sida, precis jämte E20.