Lediga jobb i Hässleholm

Använd dig av vår sökmotor här på Jobb.nu för att hitta din nästa arbetsgivare i staden. Hässleholm har en stor arbetsmarknad, främst inom metall- och träindustrin. På denna sida hittar du annonser från alla möjliga företag i staden.

Visar 1 till 50 av 199 annonser

Vill du hitta jobb i Hässleholm har du stora chanser att hitta det hos kommunen. De har över 4 000 anställda och behöver ständigt anställa inom vård, omsorg, utbildning och andra arbetsområden. Det är dock inte bara kommunen som sysselsätter folk här. Hässleholm har en starkt utvecklad trä- och metallindustri, två branscher som har lett till att många företag med anknytning till dessa har skapats, exempelvis inredningsföretag, verktygskonstruktion och så vidare.

Jobb inom träindustrin

Några större företag

Det finns många stora företag i Hässleholm för dig som söker jobb. Störst inom den privata sektorn är Bergendahl, ett familjeföretag som bland annat ligger bakom City Gross, Glitter och heminredningsvarumärket Granit. Bara i Hässleholm har de över 700 anställda och de söker ofta ny personal, både inom IT och inom många andra yrkesgrupper.

Andra stora företag i staden är Ballingslöv, Finja Betong och Eolus Vind. Om du vill söka dig till detaljhandeln kan du hitta goda jobbmöjligheter inne i centrum, precis vid stationen.  

Vi hittar jobben!

Jobb.nu dammsuger internet efter jobb som finns hos Platsbanken, rekryteringsföretag och andra jobb-sajter.

Här behövs personal

Hitta ett jobb som passar dig

Det finns stora möjligheter att hitta ett bra jobb i Hässleholm. Vi har försökt göra det enklare för dig att söka efter en ny arbetsplats. Här hittar du länkar som är bra att känna till när du vill hitta ett jobb i Hässleholm.

  • Hässleholm Kommun står för en betydande andel av jobben i staden
  • Bergendahls är den största privata arbetsgivaren i Hässleholm
  • Finja Betong är ett stort byggföretag som ofta behöver duktig personal