Lediga jobb i Halmstad

Halmstad är en vacker stad på den svenska västkusten med gott om arbetsmöjligheter. Med hjälp av Jobb.nu, vår sökmotor för att hitta jobb i Sverige, kan du snabbt och lätt starta eller byta din karriär.

Visar 1 till 50 av 407 annonser

Halmstad är en stor stad och kommunen står själva för över 70 olika yrkesgrupper. Det är den enskilt största arbetsgivaren med över 8 000 anställda. De anställer ett stort antal nya lärare, undersköterskor och annan typ av arbetskraft.


I Halmstad är de allra flesta anställda i små eller medelstora företag. Det finns vissa privata företag som erbjuder goda möjligheter till jobb och det finns framförallt ett behov hos många fler mindre arbetsgivare.

Största arbetsgivarna

Två av de största privata arbetsgivarna är Martin & Servera samt Attendo. Martin & Servera är en leverantör av varor och tjänster till restauranger och storkök. Attendo är ett företag inom vård och omsorg som sysselsätter cirka 300 personer. Den allra största privata arbetsgivaren är Homemaid, ett företag som erbjuder städning och liknande i hemmet. De står för ett stort antal arbetsplatser, både i Halmstad och i andra städer runtom i landet.

Jobb inom handeln

Även när det kommer till handeln finns det goda arbetsmöjligheter. Stadskärnan är aktiv och levande plus att du även kan hitta butiker vid Eurostop Köpcentrum och vid Flygstaden, området vid Halmstad flygplats.  

Vi hittar jobben!

Jobb.nu dammsuger internet efter jobb som finns hos Platsbanken, rekryteringsföretag och andra jobb-sajter.

Länkar till andra Jobbsidor

Jobba i vackra Halmstad

Vi har samlat några intressanta länkar för dig som söker jobb i Halmstad. Här hittar du bland annat de största företagen och arbetsgivarna i staden.

  • Kommunen i Halmstad står för de allra flesta arbetsplatserna
  • Inom vård och omsorg är Attendo en stor privat aktör
  • Även Martin & Servera är ett stort företag i Halmstad
  • Den största privata arbetsgivaren är Homemaid