Lediga jobb i Gotland

Gör som många andra – hitta ett nytt jobb på Gotland genom att använda dig av vår sökmotor för jobb! Gotland är en vacker ö i Östersjön, här finns det gott om arbetsmöjligheter. Det är kommunen som är den största arbetsgivaren, tätt följt av Svenska Spel och Försäkringskassan.

Visar 1 till 50 av 180 annonser

Arbetslösheten på Gotland är låg och det finns många jobbtillfällen för dig som söker. Förutom vård, omsorg, skola och IT finns även jobb inom handeln.

Väderkvarn på Gotland

Att hitta jobb inom turism är inte särskilt svårt. Trycket på ön är enormt sommartid då tusentals människor vill besöka historiska sevärdheter i Visby och runtomkring. För dig som har erfarenhet av restaurangbranschen finns goda möjligheter att få sommarvikariat. Även i butiker ökar jobbtillfällena under sommaren. När säsongen är slut blir det lugnare på ön och det kan bli något svårare att hitta jobb i servicebranschen. Du kan även hitta jobb i större butikskedjor som H&M, Lindex, Åhléns och Stadium, alla dessa butiker hittar du i Visby. Om du vill se vilka lediga tjänster som finns just nu kan du använda vår sökmotor!

Vi hittar jobben!

Jobb.nu dammsuger internet efter jobb som finns hos Platsbanken, rekryteringsföretag och andra jobb-sajter.

Andra jobb på Gotland

Sök jobb på ett smart sätt! Vi på Jobb.nu har gjort i ordning en kortare lista med jobbrelaterade länkar för näringslivet på Gotland. 

Visby och gotland är en vacker plats att arbeta på

Eftersom kommunen är den största arbetsgivaren finns det ofta lediga tjänster inom vård, omsorg och skola. Men du kan även söka jobb hos Payex, den största arbetsgivaren inom privat sektorn.

  • PayEx är den största arbetsgivaren på Gotland, här finns ofta lediga tjänster i Visby
  • Svenska Spel annonserar ofta ut lediga tjänster i Visby, bland annat systemutvecklare och tekniker
  • Lediga jobb på Coop på Gotland – perfekt som sommarjobb eller för långtidsanställning