Lediga jobb i Gävle

Med hjälp av Jobb.nu, en funktionell sökmotor för jobb, kan du hitta alla möjliga typer av jobb i Gävle. Låt oss hjälpa dig hitta ditt drömjobb i denna vackra hamnstad.

Visar 1 till 50 av 566 annonser

Om du söker jobb inom handeln kan du hitta goda möjligheter till jobb i Gallerian 9:an köpcenter, mitt i staden. Naturligtvis finns det även ett stort antal andra arbetsplatser runt om köpcentret.

Cirka 10 minuter från Gävles stadskärna hittar du Valbo Köpcentrum. Även här finns det många butiker och restauranger att söka jobb hos. Coop är ett exempel på en stor arbetsgivare vid köpcentret som ofta behöver förstärka sin personal, speciellt när sommaren närmar sig.

Vackert i Gävle

Ett annat stort och populärt företag i Gävle är Bilmetro. De står för över 500 arbetsplatser runtom i Sverige och det är ett landets ledande bilföretag. De säljer både bilar och utför service på fordon.

Det är dock kommunen som står för de allra flesta arbetsplatserna och det behövs ständigt ny personal, speciellt inom branscher som skola samt vård och omsorg. Med hjälp av vår sökmotor kan du inte bara hitta arbete hos de arbetsgivare vi har nämnt här utan även bland hundratals andra företag, både i Gävle och i de närliggande kommunerna. 

Vi hittar jobben!

Jobb.nu dammsuger internet efter jobb som finns hos Platsbanken, rekryteringsföretag och andra jobb-sajter.

Länkar

Gävle konserthus

Söker du Jobb i Gävle kan du även använda dig av dessa länkar. Vi har samlat några intressanta arbetsgivare och länkar som kan hjälpa dig under ditt jobbsökande.

  • Gävle Kommun står för de allra flesta jobbmöjligheterna
  • Bilmetro är ett populärt bilföretag med flera arbetsplatser i staden
  • Valbo Köpcentrum är ett stort område med många butiker