Lediga jobb i Botkyrka

Med hjälp av Jobb.nu kan du hitta många lediga jobb i Botkyrka. Vår sökmotor samlar in jobbannonser från flera olika källor, något som gör det enklare för dig att hitta en ny arbetsplats i staden.

Visar 1 till 50 av 311 annonser

Precis som hos alla städer i Sverige är kommunen en stor och viktig arbetsgivare. I Botkyrka står de för över 7 000 jobb i flera olika arbetsområden, från utbildning till vård. De finns nästan alltid ett stort behov av lärare här.

DeLaval största privata arbetsgivaren

Den största privata arbetsgivaren är DeLaval International AB, ett företag som sköter, utfodrar och mjölkar tusentals kor över hela världen. Bara i Botkyrka har de över 500 anställda.

Runt omkring i Botkyrka finns flera företagsområden med ett varierande antal etablerade företag, däribland Alfa Laval. Detta företag anställer tusentals personer runt om i världen och har flera kontor i Tumba, på den södra sidan av Botkyrka kommun.

Du hittar ett stort antal jobbmöjligheter i Botkyrka och dess olika områden. Med hjälp av vår sökmotor för jobb kan du snabbt och smidigt uppdatera dig kring hur situationen ser ut på arbetsmarknaden. Vi gör det enklare för dig att hitta ditt drömarbete.

Vi hittar jobben!

Jobb.nu dammsuger internet efter jobb som finns hos Platsbanken, rekryteringsföretag och andra jobb-sajter.

Fler jobbmöjligheter i Botkyrka

Vi har samlat flera bra länkar att känna till när du söker jobb i Botkyrka. Här hittar du de största arbetsgivarna och andra intressanta länkar. Det är värt att nämna att Botkyrka stad ligger cirka 10 minuter med bil från Kungens Kurva, ett stort affärsområde med många butiker.