Lediga jobb i Borlänge

Använd dig av Jobb.nu, en sökmotorsida för jobb, för att hitta din nästa arbetsgivare i Borlänge. Denna sökmotor samlar in annonser från alla möjliga källor. En utmärkt resurs för den som söker lediga jobb i Borlänge.

Visar 1 till 50 av 252 annonser

Borlänge är en stad med flera stora arbetsgivare. Utöver Borlänge Kommun, som sysselsätter cirka 4 500 personer, finner du även SSAB Tunnplåt, Trafikverket och Stora Enso Kvarnsveden i staden. SSAB, vars fullständiga namn är Svenskt Stål AB, tillverkar olika typer av stålprodukter och har industrier i flera olika städer utöver just Borlänge. De har ett stort behov av personal inom flera områden, från elektriker och projektledare till mekaniker, vakter och mycket mer.

SSAB står för över 2 000 arbeten. De andra två stora arbetsgivarna står för ungefär 1 200 och 750 arbetsplatser. Precis som SSAB har både Trafikverket och Stora Enzo stort personalbehov i Borlänge och även i andra städer.

Naturligtvis finns det många fler arbetsmöjligheter att hitta i Borlänge. Om man ser till detaljhandeln så har Norra Backa Handelsplats bland annat butiker som IKEA, Clas Ohlson och Rusta. Köpcentret Kupolen har ett stort antal klädbutiker och Bragegallerian finns både butiker, restauranger och kaféer

Vi hittar jobben!

Jobb.nu dammsuger internet efter jobb som finns hos Platsbanken, rekryteringsföretag och andra jobb-sajter.

Fler jobb-sidor

Med hjälp av Jobb.nu kan du hitta alla möjliga jobbannonser från arbetsgivare i Borlänge. Vi har även samlat några intressanta länkar som kan hjälpa dig i ditt jobbsökande.

Nedan hittar du länkar till arbetsplatser som har ett stort behov av duktig personal inom flera olika områden.