Lediga jobb i Borås

Välkommen till Jobb.nu, en sökmotor för jobb, du kan enkelt hitta en ny arbetsplats smidigt och snabbt. Här kan du med fördel använda sidan för att hitta jobb i textilstaden Borås, en vacker stad med goda arbetsmöjligheter.

Visar 1 till 50 av 683 annonser

En av de största arbetsgivarna i staden var en gång i tiden Ericsson AB men företaget har minskat sin arbetsstyrka under det senaste året. Det finns dock fortfarande arbetsmöjligheter att hitta här.

Vård och handeln störst inom jobb

I likhet med många andra stora städer är vård och omsorg den största branschen och den arbetskategori som sätter flest folk i arbete med över 11 000 arbetsplatser. Som en stark tvåa har vi handeln med cirka 9 800 arbetsplatser. Det finns med andra ord ett stort behov av duktig personal inom just dessa två stora branscher.

När det kommer till handeln finns det väldigt många olika små butiker och stora butikskedjor runtom i staden. Norr om staden hittar du även köpcentret Knalleland, ett område med cirka 100 olika butiker. Mitt i staden hittar du även ett stort utbud av restauranger, kaféer och hotell, något som ger bra arbetsmöjligheter för folk som vill söka sig till serviceyrken.

E-handelsstaden

Det är värt att notera att Borås räknas som en av de bästa e-handelsstäderna i landet, före städer som Stockholm och Helsingborg. Utmärkelsen är bland annat baserat på omsättning, antal anställda och andra kriterier som tydligt visar att behovet av kunnig personal inom just e-handel kommer att vara stor här.  

Vi hittar jobben!

Jobb.nu dammsuger internet efter jobb som finns hos Platsbanken, rekryteringsföretag och andra jobb-sajter.

Andra arbetsmöjligheter i Borås

Det finns gott om arbetsmöjligheter i Borås. Vi har samlat några bra länkar att använda dig av när du söker jobb här.

  • Borås Kommun är den enskilt största arbetsgivaren i staden
  • Ericsson är en välkänd arbetsgivare i Borås
  • Facebook-gruppen "Lediga Jobb i Borås" är bra att följa.
  • Centiro har flera gånger utsetts till en av landets bästa arbetsplatser