Ändra
72414
Jobb totalt


72414
Jobb totalt

Jobb.nu är den enkla sajten som dammsuger nätet efter jobb hos arbetsförmedlingar, rekryteringsföretag och andra jobb-sajter.

Bevakning av jobb

Ställ in bevakning för att få mail om dina jobb


-

Sparade jobb


Här ligger de jobb du har sparat. Du kan ta bort dem som inte längre är intressanta.

Einar Mattsson söker fastighetstekniker

Som fastighetstekniker är du fastighetsägarens ansikte ute på fältet och ansvarar för att hyresgästerna känner sig nöjda och trygga i sin boendemiljö. I rollen som fastighetstekniker ingår rondering med felavhjälpande underhåll av fastigheterna och att avhjälpa fel efter anmälan av hyresgästerna. Exempel på arbetsuppgifter är byte av eluttag, packa om blandare, rensa stopp i avlopp och andra fel som uppkommer i en bostad. Einar Mattsson Fastighetsdrift är idag ett team som kännetecknas av hög kompetens och en väldigt god stämning.

Din profil

Har du tidigare erfarenhet av fastighetsteknikeryrket är det naturligtvis mycket meriterande. Ett annat alternativ kan vara att du har utbildat dig till fastighetstekniker samt har annan relevant arbetslivserfarenhet.

  • Som person har du god förmåga att hitta lösningar samt håller en hög servicenivå.
  • Du har god datorvana och arbetar gärna med dator/mobiltelefon som hjälpmedel.
  • Du har social kompetens vilket innebär att du har lätt att ta kontakt med folk och att skapa förtroende.
  • Du har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift.
  • Du är serviceinriktad och ser nyttan av att arbeta planerat och strukturerat, gillar att jobba med förbättringar och utveckling, ser vad som behöver göras och är beredd att rycka in där det behövs.

Jobba hos oss

Vi erbjuder en arbetsplats där du får tillgång till koncernens breda och djupa kunskap med stora möjligheter att sätta din egen prägel på ditt arbete och karriärsutveckling. Du kommer till ett långsiktigt familjeägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, framåtanda och ditt engagemang. Efter 80 år kan vi säga att vi är en stark aktör i alla konjunkturer.

Tjänsten är placerad i Stockholm.
B-körkort är ett krav.

Kontaktperson

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Rasti Diako eller Robert Comstedt via vår växel 08-586 263 00.

Varmt välkommen med din ansökan!

Klicka här för att göra din ansökan

Kommun
Stockholm
Position
Fastighetstekniker
Sista ansökningsdatum
26 Oktober, 2019
Publicerad
18 September, 2019
ANNONS