Ändra
288
Jobb idag
59055
Jobb totalt


288
Jobb idag
59055
Jobb totalt

Jobb.nu är den enkla sajten som dammsuger nätet efter jobb hos arbetsförmedlingar, rekryteringsföretag och andra jobb-sajter.

Sparade jobb


Här ligger de jobb du har sparat. Du kan ta bort dem som inte längre är intressanta.

Är du vår nya webbredaktör?

Vi söker en kreativ skribent / content producer inom e-handel som vill hjälpa till att ta våra varumärken till nästa nivå. Tjänsten passar dig som är en god kommunikatör och brinner för att skriva. Du är full med energi, kreativ och älskar att överträffa allas förväntningar. Du har en bra prioriteringskänsla och kapacitet att hålla flera bollar i luften samtidigt.

Om företaget

Westcoast Digital och moderbolaget Quality Unlimited utvecklar och driver ett stort antal webbsidor. Vi grundade bl.a. supersajten TV.nu som idag är en av Sveriges största sidor på nätet. Vi jobbar med de allra vassaste domännamnen och utvecklar smarta tjänster som först och främst riktar sig till konsumenter.

Vi är totalt 9 stycken som jobbar här och sitter i fantastiska lokaler på Strandmagasinet vid kanalen i Trollhättan. Vi är ett starkt sammansvetsat team som drivs av att skapa förstklassiga produkter på webben. Vi arbetar med stor frihet och lika stort ansvar. Flera av oss går och tränar på arbetstid. Vi tror nämligen att det leder till ännu bättre prestationer!

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer framför allt bestå av att skriva produktbeskrivningar och publicera dessa. Du kommer med god fingertoppskänsla välja ut produkter för att ge kunder ett tryggt och inspirerande underlag i köpprocessen. Arbetet innefattar även att underhålla våra befintliga sidor samt att jobba mot våra affiliatepartners.

Krav / Önskemål

  • Du är mycket duktig på svenska språket i skrift men också i tal.
  • Du är en god kommunikatör med känsla för det skrivna ordet.
  • Du är en självständig person som även fungerar bra i team.
  • Meriterande med akademisk utbildning.
  • Har erfarenhet av att ta fram texter och övrigt redaktionellt material.
  • Erfarenhet av SEO och affiliatemarknadsföring.
  • Erfarenhet av att publicera content på nätet.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktuppgifter

Skicka din ansökan till join@wd.se. Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Westcoast Digital AB

Magasinsgatan 2

46130, Trollhättan

SKICKA DIN ANSÖKAN TILL join@wd.se
Kommun
Trollhättan
Position
Webbredaktör
Sista ansökningsdatum
15 Augusti, 2021
Publicerad
Inget angett
ANNONS